Kena: Bridge of Spirits se odkládá na rok 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kena: Bridge of Spirits se odkládá na rok 2021

Kena: Bridge of Spirits se odkládá na rok 2021

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 9. 2020 09:15
Reklama

Jeden ze zajímavějších počinů odhalovací prezentace nového PlayStationu se odkládá. Kouzelné dobrodružství Kena: Bridge of Spirits podle nejnovějších informací studia Ember Lab nestihne letošní podzimní, respektive zimní sezónu, a vyjde tudíž až na jaře příštího roku.

Ve svém krátkém komentáři na Twitteru společně s oznámením odkladu současně vývojáři zasílají své díky široké herní komunitě, a to především za vřelé přijetí a podporu, které v souvislosti se hrou projevili. Co se konkrétního důvodu odložení týče, zde pak zástupci Ember Lab poměrně nepřekvapivě zmiňují, že se jedná o přímý důsledek zpomalení vývoje v návaznosti na přesun prací do domácího prostředí. Závěrem pak uvádějí, že získaný čas hodlají plně využít k doladění hry a vytvoření co nejlepšího herního zážitku.

Není nutné zdůrazňovat, že odložení tohoto konkrétního titulu je poměrně překvapivou zprávou a současně i zarmutivou zprávou, a to zejména kvůli nedávnému rozhovoru se zástupci serveru Gamer Informer, kde autoři vyjádřili, že nás od vydání dělí pouze několik málo měsíců. Doufejme tedy, že dodatečný čas navíc bude ku prospěchu věci a my si hru příští rok užijeme se vším všudy. V mezičase se můžete začíst do nově oznámených herních detailů ve výše jmenovaném rozhovoru.

Kena: Bridge of Spirits vyjde na jaře příštího roku na PlayStation 4, PlayStation 5 a PC skrze Epic Game Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama