UPDATE: Xbox Series X bude stát 13 499 Kč
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Xbox Series X bude stát 13 499 Kč

UPDATE: Xbox Series X bude stát 13 499 Kč

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 9. 2020 10:48 9
Reklama
AKTUALIZACE

Oficiální česká pobočka Xbox upravila své předvčerejší informace. Konzole Xbox Series X bude na českém trhu o 500 českých korun dražší, oficiální maloobchodní cena byla nastavena na 13 499 Kč. Cena levnějšího Xboxu Series S zůstává neměnná.  

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Neuvěřitelné. Čekali jsme několik měsíců, během kterých obě strany konzolové války mlčely a zároveň vysílaly detaily skoro ve stejnou chvíli. Okolo ceny a data vydání bylo ale dlouho ticho, až jej nakonec vykopli leakeři. Včera jsme se dočkali informací ohledně Xbox Series S, dnes je to Xbox Series X.

Jak Xbox správně píše, toto je ten tweet. Tímto tweetem totiž odhalují ty poslední informace, které jsme ohledně konzole potřebovali vědět. Xbox Series X bude, jak spekulace správně odhadovaly, stát 499 dolarů a dokonce víme i cenu pro české hráče – ta je stanovena na 13 tisíc korun.

Datum vydání je stanoveno na 10. listopadu, tedy konzole vyjde ve stejný den jako její levnější varianta. Předobjednávky začínají už 22. září a obecným doporučením je rozhodně nevyčkávat, jelikož konzolí by nemělo být tolik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama