Spekuluje se o “prostředním” Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekuluje se o “prostředním” Xboxu

Spekuluje se o “prostředním” Xboxu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 9. 2020 15:35 1
Reklama

Sotva přestala být relevantní většina spekulací, která se točila kolem ceny Xbox Series X a samotné existence levnějšího Xboxu Series S, už tu máme další. Fanoušci se totiž zaměřili na spekulovaný třetí Xbox, který má vyplnit výkonnostní a cenovou propast mezi oběma oznámenými stroji.

Přístroj s déle známým kódovým označením Edinburgh prý ponese název Xbox Series V a skutečně nabídne hardware někde na půl cesty mezi Series X a S. Alespoň to naznačuje záhadný snímek obrazovky publikovaný na twitterovém účtu s přezdívkou Idle Sloth. Ten ukazuje záhadnou konzoli postavenou mezi oba své kolegy. Designově připomíná silnější Series X, je ale štíhlejší a dle všeho nedisponuje diskovou mechanikou.

Samozřejmě se jedná o velice divokou spekulaci a podobný snímek lze velmi jednoduše vytvořit pomocí Photoshopu. Na druhou stranu by podobný stroj do marketingu Microsoftu zapadal, představoval by bezdiskovou, levnější variantu prémiového Series X pro hráče, kteří hledají zlatý střed mezi cenou a výkonem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama