Skull & Bones začíná "s novou vizí"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skull & Bones začíná "s novou vizí"

Skull & Bones začíná "s novou vizí"

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 9. 2020 10:12
Reklama

Skull & Bones působilo při svém oznámení jako skvělý projekt. Ubisoft vzal grafiku a mechanismy lodních soubojů z Assassin’s Creed, které byly velmi oblíbené. Do toho mělo studio přidat různé příběhy, úkoly a vydat titul jako konkurenci Sea of Thieves.

Jenže uplynulo spoustu let a Skull & Bones stále nikde. Přišly i spekulace okolo toho, že se hra celá „zrušila“ a opět začal vyvíjet od začátku. A vypadá to, že je to pravda. Studio totiž vydalo update k vývoji Skull & Bones, kde se rozepisuje o odkladu i dalším postupu.

Nejdříve zpráva potvrzuje to, že vývoj hry je v plném proudu a s „novou vizí“. Nejspíše se tedy skutečně hra začala vyvíjet od základů znova, i přes to je Ubisoft Singapore zavázán k plnému vydání hry. S vývojem od základů přišly i různé problémy a výzvy, což vyústilo v odložení vydání. 

Vývojářské týmy také nabraly nové vývojáře, kteří prý byli potřeba pro to, aby se na projekt podívali jiným pohledem. Studio jinak potvrzuje, že S&B nebude na dnešním Ubisoft Forward a zatím není známé ani přibližné datum vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama