Riders Republic přináší divoké sporty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Riders Republic přináší divoké sporty

Riders Republic přináší divoké sporty

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 9. 2020 19:53
Reklama

Ubisoft si opět nechal největší odhalení na konec show. V rámci konference Ubisoft Forward odhalil Riders Republic, duchovního nástupce sportovního titulu Steep. Stejně jako v Steep v něm naskočíme na lyže, snowboardy a oblékneme wingsuity, nově se ale vedle zasněžených hor podíváme i do lesů a kaňonů díky horským a silničním kolům.

První záběry toho o samotné herní náplni napověděly hodně. Riders Republic sází především na multiplayerový chaos, kdy se do světa vrhne sto hráčů s různým sportovním vybavení. Chybět samozřejmě nemůžou obří skoky, rychlé průjezdy překážkovými drahami, průlety úzkými štěrbinami nebo závody z kopce.

Na místě jsou samozřejmě bohaté možnosti přizpůsobení postav, virtuální sportovci obléknou velmi divoké outfity. Zajímavostí je, že se projedeme po skutečných lokacích, včetně národního parku Yosemite nebo kaňonu Bryce Canyon. Tato místa budou prý velmi věrná svým předlohám, Ubisoft při jejich tvoření využívá GPS souřadnic.

Riders Republic vycházejí 25. února příštího roku na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Epic Games Store, Uplay a Stadia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama