PlayStation 5 může stát i… 236 tisíc korun?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation 5 může stát i… 236 tisíc korun?

PlayStation 5 může stát i… 236 tisíc korun?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 9. 2020 10:14
Reklama

Ano, skutečně. Alespoň ten pokrytý 24k zlatem. Právě ten totiž nabízí londýnská společnost Truly Exquisite zákazníkům, kteří baží po konzoli vyzdobené špičkovou zlatou vrstvou. Pro majetnější zákazníky je pak připraveno 18k růžové zlato a vrcholná edice v podobě platiny. V balíčku jsou pak nachystány podobně upravené ovladače a headsety.

Klasický PlayStation 5 tak v těchto podobách vyjde na 8099, respektive 8199 a 8299 liber, platinová verze se tak blíží cenovce čtvrt milionu korun. K dispozici je ale i verze bez diskové mechaniky, která je vždy o 100 liber levnější. Balení vyvedené v „luxusním dřevě“ navíc standardně obsahuje dva zlaté ovladače DualSense a jeden headset Pulse, ty je ale možné pořídit i zvlášť. Pozlacený DualSense je dražší, než pravděpodobně bude klasická konzole PS5, připravit si můžete 649 liber (cca 19 tisíc českých korun). Sluchátka jsou pak vyloženě za hubičku, výrobce je nacenil na 399 liber (něco zhruba 11 a půl tisíce českých korun).

PlayStation 5 může stát i… 236 tisíc korun?
i Zdroj: Hrej.cz

V ceně je zahrnuto bezplatné poštovné po celém světě včetně záruky. Zásoby jsou ale limitované, každá kombinace modelu a úpravy nabídne pouze 250 kusů. Celkem je tak k dispozici 1500 exkluzivních konzolí. Předprodej startuje ve čtvrtek v 16:00 našeho času.

No nekupte to.

Oficiálního odhalení ceny standardních PlayStation 5 se dočkáme snad ve velmi blízké době. Spekulace hovoří o možnosti nových informací už během dneška.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama