Everspace 2 prozrazuje datum Early Accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Everspace 2 prozrazuje datum Early Accessu

Everspace 2 prozrazuje datum Early Accessu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 9. 2020 08:50
Reklama

Vývojáři z Rockfish Games se prostřednictvím traileru podělili o informace k datu vydání druhého dílu vesmírné akce Everspace. Nově tak například zjišťujeme, že hra vstoupí do režimu předběžného přístupu v prosinci letošního roku.

Pokračování čtyři roky starého prvního dílu započalo svoji pouť na obrazovky hráčů loni, a sice skrze úspěšnou kampaň na Kickstarteru, během níž se povedlo vybrat přes půl milionu euro. Podle původních zpráv vývojářského týmu měla být hra veřejně dostupná již tento měsíc, avšak v důsledku koronavirové krize byli nuceni tyto plány odložit.

Samotný gameplay trailer, skrze který jsme se o early accessu dozvěděli, pak nabízí vydatnou ochutnávku průzkumu tajemných zákoutí vesmíru a boje lodí z pohledu první i třetí osoby. Ve smyslu posunu a inovátorství má chystaný druhý díl nabídnout oproti rogue-like orientovanému předchůdci novinku ve formě plně otevřeného světa a prohloubení RPG mechanismů. Ve své finální podobě má hra vyjít na PC, a to skrze Steam, GOG a Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama