Ubisoft Forward možná ukáže remake Prince
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft Forward možná ukáže remake Prince

Ubisoft Forward možná ukáže remake Prince

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 9. 2020 11:10 1
Reklama

Ubisoft v nedávných dnech oznámil datum pořádání další akce Ubisoft Forward, prostřednictvím které francouzský vydavatel blíže představí své nadcházející tituly. V souladu s dřívějšími náznaky hovořících o remaku Prince z Persie se tak nyní objevují názory, že představení tohoto titulu nastane právě zde. 

V rámci poslední epizody Triple Click Podcast informoval herní žurnalista Jason Schreier, že další Ubisoft Forward, připadající na 10. září, nabídne vedle oficiálně potvrzených Immortals Fenyx Rising i nové tituly, jako je právě zmíněná předělávka Prince.

Tímto prohlášením tedy neoficiálně potvrdil pár týdnů staré úniky, které naznačovaly blížící se odhalení Prince of Persia: Remake. Úniky ze strany insiderů navíc blíže upřesňovaly, že by se potenciálně mohlo jednat o předělávku prvního dílu písečné trilogie s podtitulem Sands of Time

Jak je tomu již u podobných tvrzení zvykem, je nutné brát podobná prohlášení s jistou rezervou, zejména pak u dlouho spících značek, jakou Princ z Persie bezpochyby je. Koneckonců jeho poslední plnohodnotná návštěva proběhla již před více než 10 lety, kdy tehdy v roce 2010 vyšel Prince of Persia: The Forgotten Sands pro systémy PS3, Xbox 360 a PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama