Nintendo slaví 35. výročí Super Maria
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo slaví 35. výročí Super Maria

Nintendo slaví 35. výročí Super Maria

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 9. 2020 14:31 2
Reklama

Konečně došlo i na samotné Nintendo. Už několikrát jsme vás informovali o tom, že letošní rok značí 35. výročí Super Maria a Nintendo oslavu připomínalo zejména fyzickými produkty – dočkali jsme se Puma bot, deskových her nebo Lego Maria. Super Mario ale byl a je videohrou, Nintendo tak dnes sdílelo výroční Direct, ve kterém ukazuje spoustu nových her a produktů ze série Super Mario.

Začneme například Super Mario 3D All-Stars, edicí tří her Super Mario 64, Sunshine a Galaxy. Remastery nabídnou vyšší rozlišení, podporu 16:9 nebo přehrávač soundtracku. Tato verze bude navíc limitovaná, prodávat se bude od 18. září do 31. března příštího roku. Následuje Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, co-op záležitost s novými levely, která vyjde 12. února. Okolo této hry toho Nintendo zatím moc neprozradilo.

Následuje ještě Super Mario Bros. 35, velmi zajímavý multiplayerová „battle royale“ hra, ve které hrajete klasického Maria. Vaším úkolem je samozřejmě zůstat posledním. Nepřátele, které porazíte, se posílají do ostatních her, jejich cesta ale funguje i opačně. Hra bude exkluzivní pro předplatitele Nintendo Switch Online a vyjde 1. října. Poslední hrou jako takovou je Super Mario All-Stars, vylepšené verze klasických NES her, opět dostupné s NSO, a to už dnes.

Přicházíme k různým produktům. Velmi zajímavě působí Mario Kart Live: Home Circut, kde se Nintendo spojilo s Velan Studios a vytvořilo fyzická autíčka i dráhu. S těmi pak budete závodit například v obývacím pokoji, a to pomocí svého Switche. Fungovat budou i různé power-upy, celý balíček vás vyjde na 100 dolarů a vyjde 16. října. Pro malé ratolesti můžete koupit také Game & Watch: Super Mario Bros, přenosnou konzoli, která v sobě obsahuje několik klasických her, kromě toho ale může fungovat také jako hodiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama