Sea of Thieves ukazuje update pro září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves ukazuje update pro září

Sea of Thieves ukazuje update pro září

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 9. 2020 17:30
Reklama

Studio Rare na Gamescomu prozradilo, že do Sea of Thieves plánují přidat další pirátské mazlíčky, a to psy. Ti měli přijít v updatu určeném na září, o kterém se nyní dozvídáme více informací. Vývojáři do něj připravili i obsah, který se měl původně do hry dostat už v srpnu.

Kromě zmíněných psů se dočkáme přidání další aktivity ve světě. Koalice Gold Hoarders totiž po dlouhou dobu schraňovala své bohatství, které následně uschovala do různých úkrytů po světě. Členové se ale začali bát, že je jejich poklad v nebezpečí, pověří tak vás, abyste po světě našli klíče k jejich dveřím. Vy jste ale pirát, přirozeně jim tak klíče nevydáte nazpět, ale poklad ukradnete.

Jakmile se dostanete do úkrytů, můžete si vyzvednout zde přítomný poklad, nebo nalézt medailony a vyřešit puzzle, které vás odmění ještě větším bohatstvím. Rare si ale uvědomuje, že podobných aktivit je ve světě už spousta, hráčům tak dává malou pomoc ve formě „tajemných dopisů“.

Ty naleznete v kruhovém menu, daný dopis vás následně nasměruje na určitý bod, díky kterému se o přítomných aktivitách - wolrd eventech, změnách ve světě nebo nových lidech - dozvíte více informací. Vývojáři také upozorňují na speciální Battletoads set, který se vám zpřístupní po dohrání první epizody stejnojmenné hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama