Na Steamu se objevila kopie RE: Village
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Village Novinka Na Steamu se objevila kopie RE: Village

Na Steamu se objevila kopie RE: Village

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 9. 2020 09:31 3

Asi nikoho nepřekvapí, že se ve vodách Steamu dá narazit na skutečně obskurní kousky. Ať už se jedná o podivné nápady, neuvěřitelně narychlo spíchnuté příšernosti nebo přímo kopie existujících, větších her. Právě takovou byla BIOHAZARD VILLAGE.

Reklama

Titul si zřejmě ne náhodou vypůjčil původní japonský název série Resident Evil (Biohazard), podtitul jeho připravovaného osmého dílu a dokonce i stylizaci názvu s římskou číslovkou VIII. Na Twitteru ho mohutně “zpopularizoval” videoherní analytik Daniel Ahmad, následkem je ale ten fakt, že správci Steamu sprostou kopii z nabídky obchodu vymazali.

uhhhhhhhh 

How is this allowed lol pic.twitter.com/oRI7hZtjlT

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) September 1, 2020

Úsměvný je i tradičně velmi bídný popis hry. „Tohle je střílečka z pohledu třetí osoby ve které hrajete jako holka bojující proti zombie ve městě, kde byla lidmi způsobená katastrofa. Lidi se proměnili v zombie,“ lze jej zhruba přeložit se zachováním původního vyznění.

Možná ještě zajímavější je jedna z odpovědí na Ahmadův Tweet. Uživatel s přezdívkou MochrieTV v ní láká na hru s přitažlivým názvem MAN STANDING. S trochou bádání lze zjistit, že se skutečně jedná o jakousi obskurní parodii Kodžimova hitu Death Stranding.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama