CP2077 nezabere 200GB, HW nár. brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CP2077 nezabere 200GB, HW nár. brzy

CP2077 nezabere 200GB, HW nár. brzy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 9. 2020 13:56 1
Reklama

Prezentace NVIDIA přinesla spoustu zajímavých informací a novinek. O představení grafických karet řady 30XX jsme vás již informovali, došlo ale také na představení technologie, která dovolí dekompresi dat i přes grafickou kartu. Právě při této prezentaci došlo na zmínění velikosti her, která hráče trochu zmátla.

NVIDIA totiž sdílela, že hry dnes už mohou přesahovat velikost 200 GB dat (koukáme na tebe, Call of Duty), přičemž na obrázku prezentace byl snímek z nadcházejícího Cyberpunk 2077. Hráči tak usoudili, že NVIDIA předem odhalila velikost očekávaného RPG.

Emoce následně uklidnilo samotné CD Projekt RED, které se k nepochopení prezentace vyjádřilo. „I když hardwarové nároky Cyberpunk 2077 ještě nejsou venku (ale brzy budou!), chtěl jsem se vyjádřit k tématu z redditu. Hra nezabere 200 GB když jí nainstalujete. Můžete očekávat, že požadované místo na disku bude podobné jako u ostatních moderních her.“

Z vyjádření tak lze dedukovat, že hra bude mít něco okolo 100 GB, což je dnes už takový standard. Jak ale zmiňuje komunitní koordinátor Marcin Momot, oficiálních hardwarových nároků bychom se měli dočkat už brzy. Cyberpunk 2077 vychází 19. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama