Nový trik v NHL 21 je opravdu obtížný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trik v NHL 21 je opravdu obtížný

Nový trik v NHL 21 je opravdu obtížný

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 9. 2020 09:11 2
Reklama

V posledních dnech se rozběhla uzavřená betaverze připravovaného ročníku virtuálního hokeje NHL 21. A řada hráčů se pochopitelně pustila do trénování nového efektního triku, kterým je pohyb obecně nazývaný Michigan. Zatím se ale zdá, že autoři jeho obtížnost spíše přehnali.

Pohyb, kterým hráč nabere zpoza brány puk na holi a dopraví ji švihem do sítě, na konci loňského roku opět zpopularizoval ruský křídelní útočník Andrej Svečnikov v dresu Caroliny. EA Sports se parádičku rozhodli přidat i do letošního ročníku videoherního hokeje, hráči se ale oprávněně obávali, že by mohlo jít o příliš silnou záležitost, která bude téměř jistým gólem.

Zatím je pravdou opak. YouTuber Nasher, který se NHL dlouhodobě věnuje, na Twitteru poznamenal, že má za sebou více než 500 pokusů a stále se mu gól tím způsobem vsítit nepodařilo. Dokonce si kvůli tomu vytvořil speciálně talentovaného hokejistu s buildem, který má podobné pohyby usnadňovat. Nasher tak spekuluje nad tím, že je zatím pohyb spíše zabugovaný. Autoři nicméně předem potvrdili, že konkrétně na obtížnost a procentuální úspěšnost pohybu se v technickém testu zaměří, do finální hry se tedy může leccos změnit.

Na druhou stranu, jeden z komentujících Nasherovi kontruje tvrzením, že se mu povedlo všech 6 pokusů o trik. Pravděpodobně jde ale o trolla.

Betaverze hry přímo zakazuje uživatelům pořizovat obrazový záznam, videí přímo ze hry se tedy zatím nedočkáme. NHL 21 vychází na Xbox One a PlayStation 4 16. října. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama