Díky Fall Guys míří 22 mil. korun na charitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Díky Fall Guys míří 22 mil. korun na charitu

Díky Fall Guys míří 22 mil. korun na charitu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 9. 2020 11:03
Reklama

Jsou to dva týdny zpět, co se na Twitteru Fall Guys spustila obrovská akce – vývojáři přislíbili určité značce nebo člověku skin ve hře výměnou za to, že nabídne největší částku pro charitu Special Effect. Ta se soustředí na poskytování herního zážitku postiženým dětem. Vzhledem k popularitě Fall Guys byl úspěch zaručen.

Skrze dva týdny se různé značky předháněly v nabídnutí co největšího balíku peněz. Objevily se zde firmy nabízející servery, výrobce bidetů, youtubeři i esportové týmy. Poslední nabídku pak držel youtuber FGTeev, který nabídl dohromady 510 tisíc dolarů. Na poslední chvíli ale přišla velká zpráva, respektive velký tweet.

Na ten nejvyšší příhoz se spojily dohromady 4 „účty“, a to esportový tým G2 Esports, streamer Ninja, tvůrci FPS hry určené pro trénování míření Aimlab a youtuber MrBeast. Částka se tak vyšplhala na milion dolarů, tedy téměř 22 milionů korun, čímž jasně zvítězili. Zatím není jasné, jestli vývojáři dodají skiny pro všechny čtyři přihazující, nebo vytvoří jeden skin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama