DbD nabídne next-gen verzi a lepší grafiku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DbD nabídne next-gen verzi a lepší grafiku

DbD nabídne next-gen verzi a lepší grafiku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 9. 2020 16:13 3
Reklama

Dead by Daylight je kompetitivní multiplayerová survival asymetrická hra, ve které proti sobě stojí čtyři přeživší a jeden vrah. Úkol je jednoduchý – zatímco přeživší musí opravit generátory, otevřít bránu a utéct, vrah musí všechny zabít.

I přes to, že ve hře nenajdeme téměř žádné turnaje, díky své unikátní hratelnosti si stále drží skvělé počty hráčů, kteří dost možná přejdou i na novou generaci konzolí. A studio Behaviour Interactive jim jde vstříč. Vývojáři totiž oznámili next-gen verzi Dead by Daylight a další spoustu novinek.

Co se samotné next-gen verze týče, máme se dočkat 4K rozlišení a 60 snímků za sekundu. Všichni vlastníci současné verze budou moct využít upgradu zcela zdarma. Samotná hra se ale promění ještě před vydáním nové verze, které je naplánované na konec roku.

Připravuje se totiž „masivní grafická proměna“, díky které se má zlepšit požitek ze hry. Zlepší se grafika, osvětlení, modely, textury i animace. Do map se dostane více ambientních zvířat a první výsledky uvidíme už příští týden, kdy se do hry dostanou 2 takto upravené mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama