Startuje podzimní část Sazka eLEAGUE
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Startuje podzimní část Sazka eLEAGUE

Startuje podzimní část Sazka eLEAGUE

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2020 10:00
Reklama

Největší domácí liga elektronického sportu Sazka eLEAGUE ve hrách Counter-Strike: Global Offensive a Dota 2 se po prvním úspěšném splitu vrací na naše monitory. Po triumfu CS:GO celku SINNERS a Dota 2 týmu SAMPI v jarní části ligy se tabulka vrací zpět na začátek a každý tým startuje v podzimním splitu s čistým kontem.

Těšit se můžeme také z nově zapojených týmů. V lize poprvé působí tým Entropiq úspěšného pokerového hráče Martina Kabrhela. Skrze baráž se zase probojovali stálice mezi domácími esportovými týmy Dark Tigers a eEriness MARVO. V Dota 2 tabulce nově figuruje tým YOUNG plný nadějných talentů a ostřílená sestava LIDOVEJ GAMING.

Startuje podzimní část Sazka eLEAGUE
i Zdroj: Hrej.cz

Živé přenosy ligových zápasů Sazka eLEAGUE ve strategické hře Dota 2 probíhají každou sobotu. Na zápasy v Counter Strike: Global Offensive se můžete těšit vždy v neděli. Sledovat je lze na oficiálním twitch kanále Sazka eLEAGUE na webové adrese www.twitch.tv/eleaguecz. I tentokrát se v roli komentátorů představí známé tváře českého esportu jako je Damien „DeeThane“ Dante, David „Kaparzo“ Lacina či Martin Rota.

Podzimní část a celou první sezonu uzavře velké Grand Finále, které se uskuteční v offline podobě od 15. do 18. října. Nejlepší týmy si zde v Counter Striku a Dotě zahrají o titul prvního šampiona a rozdají si prizemoney přes 900 000 korun. V součtu s jarním splitem si tak hráči za sezonu rozdělí 1 300 000 korun v prizemoney a 1 200 000 korun jako finanční podporu od organizátora.

Sazka eLEAGUE je největší česko-slovenská liga elektronického sportu pořádaná mediálním domem Czech News Center ve spolupráci s herním portálem Grunex a generálním partnerem Sazka. Liga si klade za cíl přispět k celkovému rozvoji a rozšíření povědomí o esportu v České republice. Profesionální struktura Sazka eLEAGUE je mediálně pokryta na webu sazkaeleague.cz, kde vedle novinek a zpravodajství naleznete také livestreamy a videosestřihy zápasů, rozhovory, zajímavosti ze života počítačových hráčů, statistiky a analýzy. Liga má zároveň podporu v dalších titulech mediálního domu Czech News Center (Doupě.cz, Blesk, E15, Reflex, ABC a další) a také herní agentury Grunex s herním pořadem Re-Play či gaming webem Hrej.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama