Remaster Mass Effectu vyjde možná již v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Mass Effectu vyjde možná již v říjnu

Remaster Mass Effectu vyjde možná již v říjnu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 8. 2020 08:25
Reklama

Jeff Grubb, žurnalista magazínu GamesBeat, přináší po nedávné zprávě o údajně chystaném Nintendo Directu další zajímavé informace. Ta se tentokrát netýká ničeho menšího než milované sci-fi série Mass Effect, konkrétně pak spekulovaného remasteru původní trilogie.

V rámci páteční epizody podcastu GB Desides Grubb sdělil, že podle jeho zdrojů má k oznámení a současně i vydání remasteru dojít ještě v průběhu letošního října. Jsem si zcela jistý, že minimálně minulý týden byl plán stále takový, že hra má být oznámena počátkem října a vydána později v jeho průběhu," prohlásil Jeff Grubb v rámci zmiňované epizody GB Desides.

V navazujícím komentáři současně ale mírní případná nadšení fanoušků, když dodává, že je na stole i možnost potenciálního odsunu, přičemž zdůrazňuje, že nic prý zatím není jisté. Navzdory tomuto dodatku však prý zůstává i nadále pozitivně nakloněn možnosti letošního vydání. Dodatečně pak zmiňuje, že remaster celé trilogie měl vedle Star Wars Squadrons představovat další velký titul, který si EA připravuje na letošní podzimní sezónu. Jako poslední informaci pak Grubb uvádí, že cenovka celé trilogie má být nastavena na 60 amerických dolarů.

Kompletní záznam podcastu naleznete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama