Remaster Kingdoms of Amalur má nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Kingdoms of Amalur má nový trailer

Remaster Kingdoms of Amalur má nový trailer

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 8. 2020 09:00 5
Reklama

Někdejší souputník Skyrimu, jehož původní verze vyšla v roce 2012, se dočkává nového traileru. Jeho prostřednictvím protentokrát dochází k prezentaci jednoho ze tří vývojových stromů, a sice cesty obratnosti a plížení. Spíše než na hráče původního titulu, tak ukázka míří na nováčky značky neznalé.

Pro připomenutí, vývojový strom Finesse umožňoval maximalizovat jeho nadání a schopnosti v cestě efektivního tichého zabijáka, a to jak skrze užití chladných dýk, tak i luku. Podobně jako v případě zbylých dvou stromů - Might a Sorcery - i při volbě Finesse dochází ke zpřístupnění speciálních schopností, které zbylé 2 stromy nenabízí. V tomto kontextu se však sluší zmínit jednu z největších předností hry, a sice možnosti jednotlivé třídy libovolně kombinovat skrze využití tzv. karet osudu.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning má zájemcům nabídnout veškeré aspekty původní hry a nově i vylepšené grafické zpracování, obměnu některých prvků hratelnosti a přidání dalšího herního obsahu. Návratu do pestrobarevných končin Amaluru se dočkáme již 8. září, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama