Původní dabér Woodse komentuje Cold War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní dabér Woodse komentuje Cold War

Původní dabér Woodse komentuje Cold War

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2020 09:48 2
Reklama

Nedávno uveřejněný příběhový trailer k připravovanému pokračování série Call of Duty s podtitulem Black Ops Cold War přinesl (ne)příjemné odhalení. V jedné z hlavních rolí se vrací ikonický hrdina Frank Woods, původního dabéra Jamese C Burnse ale nahradil nový, zatím neznámý herec. A Burns z toho příliš nadšený není.

„Jsem si jistej, že bude příběh zatraceně dobrej. Akorát, kdybych mohl přinést to svoje... mám toho pro tenhle projekt fakt hodně. Nechci tlačit na toho, koho našli, ale nemá k Woodsovi takovej vztah jako já. Strávil jsem s ním 11 let kámo, a znám celej jeho příběh a všechny věci co k tomu patří. Prostě toho chlapa znám! A trochu mě to frustruje. Úplně bych to zabil. Ne, že by snad ten novej nemohl odvést dobrou práci, jsem si jistý že jo. Je to profík. Jsem si jistej že to zvládne. Ale... já bych to prostě rozjel. Rád bych to zkusil,“ vyjádřil se k volbě nového herce Burns ve videu věnovaném fanouškům série.

James C Burns is NOT happy about being recast. You done him dirty Treyarch and I don’t respect that! from r/blackopscoldwar

Taktéž se podivuje nad tím, proč ve hře, která je přímým pokračováním prvních Black Ops (a nikoliv rebootem nebo novou verzí příběhu), nemůže zopakovat svou roli, zatímco se nový herec snaží napodobit jeho dikci a zpracování postavy. Fanoušci spekulovali nad porušením konkurenční doložky, kterou měl Burns způsobit dabováním fanouškovského projektu zombie mapy Kowloon. To ale on sám popřel. 

Z traileru je nicméně patrné, že došlo k nahrazení dalších klasických herců, mimo jiné představitelů hlavního hrdiny Black Ops Alexe Masona a agenta Jasona Hudsona. Activision a Treyarch se tak zřejmě rozhodli původní obraz Black Ops výrazně přetvořit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama