Ghostrunner láká hráče na betu v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghostrunner láká hráče na betu v novém videu

Ghostrunner láká hráče na betu v novém videu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 8. 2020 13:45
Reklama

Indie sekce Gamescomu nabídla pohled i na některé z menších titulů, jako je Ghostrunner  superrychlá akce zaměřená na souboje s meči v temném cyberpunkovém zasazení. Co se již zmíněné pohledu týče, dočkali jsme se nového teaseru, gameplay ukázky i oznámení možnosti hlásit se do připravované bety.

Ghostrunner se oficiálního odhalení dočkal již před více než rokem, přičemž od té doby figuroval v rámci akcí jako Future Games Show či Summer of Gaming nebo v demoverzi zaměřené na ukázku parkuru a bojových dovedností. Ovládnutí obou zmíněných prvků hratelnosti dostává na dalším významu skrze další herní prvek, a sice mechanismus one-hit one-kill. Jedna rána tak stačí jak k eliminaci vašich oponentů, tak i vaší vlastní smrti.

Pakliže vás titul zaujal, čas přihlásit se do ohlášené uzavřené bety trvá až do 13. září. Učinit tak můžete následovně: za prvé se připojíte na oficiální Discord Ghostrunner a následně vyplníte žádanku skrze formulář. V případě, že hru prozatím z jakéhokoli důvodu zkoušet nechcete, ale zároveň máte zájem o další informace, pak si v kalendáři naopak zatrhněte datum 15. září. Právě v tento ten totiž dojde k uveřejnění dalších novinek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama