Autoři cheatů do CoD se omlouvají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři cheatů do CoD se omlouvají

Autoři cheatů do CoD se omlouvají

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2020 13:02 5
Reklama

Hackerská skupina CxCheats, která si vydělává prodejem cheatů a trainerů určených pro různé multiplayeové tituly, se za svůj byznys omlouvá. Společnost Activision jí totiž pohrozila soudem kvůli prodeji podvodných programů pro hry ze série Call of Duty.

Na soukromém Discordu skupiny tak vývojáři nástrojů oznámili, že přestávají služby související s Call of Duty vyvíjet i nabízet. Jedním dechem pak upozorňují, že jejich využití může vést k dočasným nebo trvalým banům a omlouvají se hráčům za „bolest, kterou jim způsobili“.

Autoři cheatů do CoD se omlouvají
i Zdroj: Hrej.cz

Na fakt poprvé upozornil uživatel Redditu s přezdívkou MrTheRevertz. Fanoušci se pak v komentářích podivují nad zdánlivě velmi "oficiální" a "emotivní" reakcí kreativců, kteří dosud vydělávali na cizím neštěstí a podvodech.  

„Vážně? Teď, když máte problém, tak vás to konečně se**? Nikdy jsem neviděl něco tak neupřímného. Vůbec je ne***ou hráči, kterým cheateři zkazili hraní. S**t na ně. Jsem rád, že je žalují a doufám, že to pro ně bude pořádně drahé,“ komentujesituaci potěšeně uživatel s přezdívkou maxx1993.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama