Ace Combat 7 oslavuje 25. výročí skrze DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ace Combat 7 oslavuje 25. výročí skrze DLC

Ace Combat 7 oslavuje 25. výročí skrze DLC

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 8. 2020 13:00 1
Reklama

Letitá série cílící na nadšence vzdušných soubojů oslavuje velký milník. Značka Ace Combat totiž včerejším dnem oslavila 25. rok od vydání prvního dílu, který tehdy nesl pojmenování Air Combat. Na počest této události přijde do Ace Combat 7: Skies Unknown nové DLC.

Nový obsah se všeříkající jmenovkou Original Aircraft Series rozšíří stávající seznam stíhacích letounů o tři staronové kousky z minulých dílů – ASF-X, CFA-44 a XFA-27. Mimo návratu legendárních stíhačů do hry zamíří také deset nových skinů z Ace Combat Zero a dvacítka nových emblémů.

DLC Original Aircraft Series bude možné zakoupit v průběhu letošního listopadu. Souběžně s tímto placeným obsahem do hry ve stejnou dobu zamíří i bezplatný update, který hru obohatí o obtížností režim pro úplné začátečníky s názvem Casual Easy difficulty mode.

Spolu s výše uvedeným trailerem došlo též k uveřejnění interview s brand directorem Kazutoki Konem, který diváky seznamuje s minulostí a funkčními vlastnostmi chystané trojice letounů. Níže přiložené video lze tedy doporučit všem zapáleným letcům a milovníkům lítání či bojové techniky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama