Předobjednávky PS5 spušt. v USA, bez ceny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předobjednávky PS5 spušt. v USA, bez ceny

Předobjednávky PS5 spušt. v USA, bez ceny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 8. 2020 07:22 1
Reklama

Chcete mít jistotu, že PlayStation 5 dostanete v první várce? Můžete ji mít. Alespoň pokud máte trvalou adresu ve Spojených státech a budete mít štěstí. Společnost Sony spustila podivný systém předobjednávkové loterie, do které se můžete přihlásit se svým PSN ID a soutěžit o možnost předobjednání nové konzole.

Na jeden “vítězný” token (jedno PSN ID) je limitován nákup jedné konzole, dvou ovladačů, dvou nabíjecích stanic, dvou Pulse 3D headsetů, dvou dálkových ovladačů a dvou HD kamer. Přednost mají ti hráči, kteří si zvolí klasickou konzoli PS5, později dojde i na digitální verze. Společnost upozorňuje na to, že zákazníky vybere na základě jejich chování a aktivit v rámci PSN, jde tedy zřejmě o způsob, jak ze soutěže eliminovat boty a možné překupníky hardwaru.

Co tento krok znamená v praxi se můžeme jen domnívat. Zdá se ale, že především v prvních vlnách bude PlayStation 5 velmi nedostatkovým zbožím. Neobvyklé je také to, že zatím neznáme cenu konzole, hráči a fanoušci se tedy upisují lidově řečeno “na slepo”. Navíc ani případná pozvánka nezaručuje, že svou konzoli dostanete. Platí totiž jen do vyprodání zásob.

Jaká bude situace v Evropě zatím netušíme. Také zatím čekáme na první zprávy od hráčů, kteří pozvánku dostali a mohou poskytnout podrobnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama