Vývojářský deníček ukazuje Hitmana ve VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojářský deníček ukazuje Hitmana ve VR

Vývojářský deníček ukazuje Hitmana ve VR

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 8. 2020 11:00
Reklama

Příjemným překvapením poslední prezentace State of Play byl příspěvek studia IO Interactive, v jehož dílně vzniká třetí díl série Hitman. Obočí ovšem nenadzdvihl tradiční trailer s gameplay ukázkou, nýbrž fakt, že si veškeré konání holohlavého zabijáka budeme moct vychutnat ve virtuální realitě. Vývojářský deníček nyní přináší další detaily.

Video zachycuje rozhovory s několika členy týmu, kteří blíže představují VR režim. Dojde také na krátké ukázky přímo ze hry, na jejichž základě si můžete udělat lepší představu o tom, co od zážitku s brýlemi na hlavě očekávat.

Autoři slibují, že se po jejich nasazení ihned dostaví pocit, že je člověk součástí daného světa. Zábavné je podle všeho už pouhé naslouchání cizím rozhovorům. Ponoření do světa umocňují také převleky, díky nimž se hráč může stát prakticky kýmkoliv. A protože šaty dělají člověka, ostatní postavy reagují podle toho, co má hráč momentálně na sobě, což je dle autorů velmi zajímavý zážitek.

Sluší se připomenout, že se ve trojce objeví obsah z předchozích dvou dílů. Ve virtuální realitě lze tedy znovu navštívit i dobře známé lokace a užít si je z trochu jiné perspektivy. Hitman 3 vychází na PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X v lednu příštího roku. VR režim vzniká exkluzivně pro PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama