Na ONL chce Keighley ukázat přes 20 her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na ONL chce Keighley ukázat přes 20 her

Na ONL chce Keighley ukázat přes 20 her

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 8. 2020 13:00
Reklama

Poslední měsíce byly nabité digitálními prezentacemi, které posloužily jako malá náplast na zrušený veletrh E3. Stále však nejsme u konce. Proslýchá se, že se v srpnu dočkáme dalších příspěvků od Microsoftu i Sony, prázdniny pak již tradičně uzavře akce Gamescom. Její virtuální brány symbolicky otevře Geoff Keighley prostřednictvím show Opening Night Live.

Kvůli koronavirové pandemii opět půjde pouze o virtuální událost. To ale neznamená, že nepůjde o důležitou akci. Keighley ostatně již několikrát dokázal, že umí zajistit účast zajímavých vydavatelů a vývojářů. Nejinak tomu bude na ONL. Zde se totiž ukáže přes dvacet různých her. Tímto číslem se vyrovnává velkým prezentacím od Microsoftu a Sony.

Číslem se Keighley pochlubil na svém Twitteru. V příspěvku také láká na mnoho dalších odhalení. Těžko odhadovat, kolik se jich bude týkat velkých titulů, pokud bychom ale měli věštit na základě loňského ročníku, pár zásadních počinů se určitě najde. Mezi partnery Gamescomu patří Xbox, Electronic Arts, Activision Blizzard, Ubisoft, Bethesda, Bandai Namco, Koch Media, SEGA a další. Chybět bude patrně Sony.

Opening Night Live startuje ve čtvrtek 27. srpna ve 20:00, připravuje se také třicetiminutová doprovodná show, která se uskuteční před i po akci. Gamescom pak potrvá až do soboty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama