Total War Saga: Troy a Remnant zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War Saga: Troy a Remnant zdarma

Total War Saga: Troy a Remnant zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 8. 2020 17:01
Reklama

Už včera jsme vás informovali o tom, že se na Epic Games Store od dnešních 15:00 rozdává zcela zdarma novinka Total War Saga: Troy. Touto novinkou událost nejen připomínáme, ale chceme poukázat i na další dvě hry zdarma, které studio rozdává v rámci „normálního“ giveawaye.

I přes to, že se rozdává taková hra jako je Troy, nebudeme na pravidelných Free Games ochuzeni. I zde se totiž dočkáme opravdu pěkných her. První je Remnant: From The Ashes, akční hra, kde budete bojovat se světem zasaženým tajemnými monstry z jiné dimenze. Titul vyšel už minulý rok a sklidil velmi dobrá hodnocení.

Druhou hrou je The Alto Collection. Pokud vám jméno nic neříká, jde o balíček dvou Alto her patřící mezi velmi oblíbené mobilní hry, které se dočkaly portu na PC. Jde o tzv. endless runnery jako Subway Surf nebo Temple Run, zde se ale dočkáme velmi poklidné atmosféry, krásného audiovizuálního zpracování a také hodin zábavy.

Zatímco Total War Saga: Troy můžete získat jen do zítřejších 15:00, další dvě zmíněné hry budou v nabídce až do příštího čtvrtka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama