Fall Guys bude mít sezóny a skin Scouta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fall Guys bude mít sezóny a skin Scouta

Fall Guys bude mít sezóny a skin Scouta

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 8. 2020 16:23 2
Reklama

Snad není den, kdy bychom se nedozvěděli nové informace o hitu posledních dnů Fall Guys. Společně s novým updatem se totiž vývojáři připomínají s tím, že Fall Guys půjde s trendem doby, a tak se ve hře dočkáme pravidelných sezón s novým obsahem, zejména levely.

„Kromě toho budeme přidávat nové kostýmy a věci na odemčení. Takže každou chvíli bude hra napumpována se spoustou nového obsahu. Zábava Fall Guys plyne z toho, že nevíte, co budete dělat příště. A to je něco, co se bude jenom zlepšovat a zlepšovat s tím, jak budeme přidávat mapy.“

„S 25 lidmi ve studiu se vždycky objeví level, na který zapomeneme. A potom je to „Ježiši, na tohle jsem úplně zapomněl!“ Čím více budeme dávat sezón a tím pádem více a více obsahu, tím to bude lepší.“ Vývojáři mimo jiné sází i na spolupráci s jinými značkami v průmyslu.

V budoucnu se tak nejspíše dočkáme skinu s motivy Cyberpunk 2077, už teď se ale oficiálně můžeme podívat na kostýmek Scouta z Team Fortress 2, který do hry míří díky spolupráci Fall Guys a Valve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama