Seriál TLOU slibuje šokující scény
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriál TLOU slibuje šokující scény

Seriál TLOU slibuje šokující scény

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 8. 2020 14:11 3
Reklama

Seriálové zpracování populární postapokalyptické akce The Last of Us studia HBO dle tvůrců diváky a fanoušky značky uchvátí. Scénárista a výkonný producent seriálu Craig Mazin (oceněný cenou Emmy jako autor minisérie Chernobyl) fanoušky láká na dechberoucí scény.

V rozhovoru pro podcast BBC naznačil, že se v seriálu dočkáme jisté scény, kterou sám označuje za “jaw dropping”, měla by nám tedy vyrazit dech. Jde o něco, co mělo být původně součástí prvního dílu, scénárista a autor herní předlohy Neil Druckmann ji ale nakonec vystřihl a dle všeho se mnohem lépe hodí pro zpracování před kamerou.

„Naším cílem není jen podpořit vaši lásku k The Last of Us, ale donutit vás znovu se do něj zamilovat, trochu jiným způsobem. Jde o pasivní způsob příjmu, na rozdíl od hraní, takže toho bude zažívat více, s více postavami a více způsoby. Myslím, že to máme dobře rozjeté,“ poznamenal Mazin. Už dříve potvrdil, že hra nebude přímo čerpat z děje původních her, ale doplní prázdná místa a odpoví na některé nezodpovězené otázky.

O seriálu The Last of Us toho zatím mnoho nevíme. Teprve čekáme na obsazení, datum startu natáčení i datum premiéry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama