Minecraft Dungeons dostane další DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft Dungeons dostane další DLC

Minecraft Dungeons dostane další DLC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 8. 2020 12:28
Reklama

Jen měsíc nás dělí od momentu, kdy do Minecraft Dungeons zamířilo první DLC s názvem Jungle Awakens a Mojang už oznamuje další přírůstek do expanzivní rodiny. Tentokrát se z dusné a teplé džungle vydáme na druhou stranu, tedy do zimního biomu s podtitulem Creeping Winter.

Zatím nemáme o DLC moc informací, dle prostého popisu přijdou nová monstra a mise, to vše v mrazivé zimní bouři ničící vše, čeho se dotkne. Vydání expanze je plánované na 8. září, na tento datum ale připadají ještě další dvě události, které vývojáři oslavují.

Ve stejný den vyjde i update zdarma přinášející nové obchodníky a denní trials. Právě obchodníci, respektive Gift Wrapper, přináší do hry velkou novinku ve formě obchodu s ostatními hráči v multiplayeru. Vedle toho ale nesmíme opomenout ani Blacksmitha, který vám vylepší vybavení. Daily Trials zase poslouží jako zpestření každodenního grindění.

Třetí událost je vydání fyzických edicí Minecraft Dungeons. Ty ale budou dostupné pouze pro konzole, tedy PlayStation, Xbox a Nintendo Switch. Fyzická edice obsahuje kromě základní hry obě DLC a pár kosmetických oblečků navíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama