Fall Guys přivítá update s novou úrovní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fall Guys přivítá update s novou úrovní

Fall Guys přivítá update s novou úrovní

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 8. 2020 10:47
Reklama

Fall Guys je venku teprve týden, barevné fazole skákající přes jakési želatinové překážky ale už dokázaly pobláznit celý herní průmysl. Studio Mediatonic dokázalo zkombinovat hned několik faktorů, které jim dopomohly k obrovskému úspěchu – originální zpracování, nápad, roztomilost a navíc vydání v čas, kdy se na trhu neobjevuje žádná AAA hra, to vše dopomohlo k více než 2 milionům prodaných kopií.

A tým stojící za vývojem ví, že v tom největším nesmí ani na chvíli polevit. Už dnes se tak do hry dostává další mapa Jump Showdown. Ta je sice velmi podobná Jump Club, zde se ale fazole musí také přesouvat, jelikož jednotlivé platformy nelítostně padají do růžové lávy, která vás vyřadí ze hry.

Vývojáři také přinesli několik oprav bugů a vylepšení matchmakingu. Prozatím se ale do patche nedostaly funkce zajišťující chycení cheaterů, kteří pomalu ale jistě zamořují spoustu zápasů. Vývojáři ale před pár dny slíbili napravení této situace, stejně jako že se brzy máme dočkat dalších úrovní a kostýmů.

Konkrétně situace okolo kostýmů může být skutečně zajímavá. Fall Guys vtipně oslovilo studio CD Projekt RED skrze Twitter, kde vývojáři Cyberpunku žádali jeden retweet pro spolupráci. Následně se pro spolupráci vyjádřilo i Konami s Metal Gear Solid, když na svém Twitteru sdílelo obrázky kostýmů do Fall Guys.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama