XCloud je v Ultimate přístupný už dnes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XCloud je v Ultimate přístupný už dnes

XCloud je v Ultimate přístupný už dnes

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2020 13:24
Reklama

Streamovací služba xCloud má být oficiálně spuštěna až 15. září, Microsoft se ale rozhodl předčasně spustit její betatestování. Ode dneška 11. srpna je tak možné stahovat novou verzi aplikace Xbox Game Pass pro operační systémy Android, a předplatitelé služby Xbox Game Pass Ultimate mohou vesele testovat službu budoucnosti.

Ta samozřejmě zatím nenabízí plný rozsah obsahu. Místo slibované více než stovky her čeká na zájemce jen hrstka testovacích titulů. 

„Zatímco se blížíme k spuštění cloudového hraní s Xbox Game Pass Ultimate 15. září, spouštíme limitované období beta abychom zajistili plynulý přechod cloudového hraní na aplikaci Xbox Game Pass v rámci Androidu. Existující uživatelé aplikace Xbox Game Pass (Beta) dostanou příležitost vyzkoušet vzorek dostupných titulů zatímco se připravujeme na širší podporu během příštího měsíce. Tato limitovaná beta je klíčová proto, abychom uživatelům při spuštění služby nabídli nejlepší možný zážitek a neměla by fungovat jako přesná demonstrace toho, jaký bude finální produkt,“ okomentoval situaci mluvčí Microsoftu pro server Verge.

Pokud máte o testování služby zájem, stačí si z obchodu Google Play stáhnout aplikaci Xbox Game Pass (Beta) a zaplatit členství Xbox Game Pass Ultimate. Testovací verze služby by měla nabízet něco přes 30 her, jejich přesný seznam ale zatím neznáme. Nabídka platí pro všechny země podporované během startu služby, tedy i pro Českou republiku a Slovensko.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama