Vampire: Bloodlines 2 se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampire: Bloodlines 2 se odkládá

Vampire: Bloodlines 2 se odkládá

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 8. 2020 08:29 1
Reklama

Není to tak dávno, co jsme se radovali nad dalšími trailery připadající hře Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Další upírskou hru mělo studio Hardsuit Labs vydat ke konci letošního roku, což se ale nakonec nestane. Na Twitteru totiž od dnešního rána visí zpráva o odkladu hry až na příští rok.

„Naším cílem vždy bylo dodat tu nejlepší možnou hru, zasadit vás do přepracovaného Seattlu ve Světě temnoty a doručit hru hodnou pokračování původního Bloodlines. Kvůli kvalitám a ambicím, které jsme si nastavili, jsme se rozhodli, že potřebujeme více času. To znamená, že nás cíl vydat hru ještě v roce 2020 už nadále není možný… Není to rozhodnutí, které bychom brali na lehkou váhu a ani první možnost, nad kterou jsme uvažovali. V následujících měsících s vámi budeme sdílet další informace o hře i o datu vydání.“

I přes vyjádření vývojářů mají hráči jasno – nový díl ze série Vampire se nepřesouvá jenom kvůli dodělání hry, ale zejména kvůli dalším titulům s plánovaným vydáním ke konci tohoto roku. Jeden příklad za všechny bude Cyberpunk 2077, s jehož hypem a velikostí si není radno zahrávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama