AT&T nebude prodávat herní divizi WB
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AT&T nebude prodávat herní divizi WB

AT&T nebude prodávat herní divizi WB

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 8. 2020 12:49
Reklama

Měsíc nazpátek se v herním průmyslu objevila obrovská zpráva hovořící o plánech společnosti AT&T prodat herní divizi Warner Bros. Dohoda by zahrnovala studia jako je Rocksteady, NetherRealm a TT Games společně s možnou komerční licencí zahrnující například Lego nebo Harryho Pottera. Do dohadů o zkušené vývojáře zamířila studia jako Take-Two, EA, Activision nebo Microsoft. Nic se ale nakonec prodávat nebude.

Zaměstnanci WB Interactive totiž dostali mail, který vyjasňuje situaci a také rozhodnutí vedení. I když AT&T chtělo původně svůj dluh snížit o možné 4 miliardy dolarů, herní studia si ponechá a restrukturalizuje celou organizaci.

„Warner Bros. Interactive zůstane součástí skupiny Studios and Networks společně s naším Global Brands and Franchises týmem.“ Email nenaznačuje, jaké změny nastanou, doufáme ale, že se nechystají hromadné vyhazovy jako u konkurence.

Informace přišla jen pár dní poté, co studio Rocksteady, které je součástí WBI, oznámilo novou hrou na motivy Suicide Squad. O ní zatím nemáme žádné informace, i samotné oznámení proběhlo pouze skrze tweet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama