Únik potvrzuje příchod slabšího Xboxu Series S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik potvrzuje příchod slabšího Xboxu Series S

Únik potvrzuje příchod slabšího Xboxu Series S

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

10. 8. 2020 07:20 11
Reklama

Dlouho spekulované oznámení méně výkonné verze nového Xboxu získává na významu skrze neoficiální zveřejnění informačních materiálů ke gamepadu nové generace. Slabší Xbox by měl podle aktuálních úniků nést v minulosti zmiňované označení Xbox Series S. Pravdivost sdělení uživatele Twitteru se jménem Zak S bylo později potvrzeno i zástupci renomovaného herního magazínu The Verge.

Únik jména v tuto chvíli stále oficiálně nepotvrzené konzole doprovodil Zak S rovněž i o detailní záběry připraveného gamepadu. Jak napovídají informace uvedené na samotném balení, ovladač by měl být simultánně kompatibilní jak se silnějším Xboxem Series X, tak i již zmíněným Xboxem Series S, dosud nesoucí kódové označení projekt Lockhart. Bohužel, jak sám Zak S dále prozrazuje, vyjma označení systému nenabízí přiložené materiály žádné další dodatečné informace o nové konzoli.

Poslední zprávy četných neoficiálních zdrojů hovořily o skutečnosti, že bychom se odhalení slabšího Xboxu měli potenciálně dočkat již v průběhu tohoto měsíce. V návaznosti na uvedené spekulace je zároveň předpokládáno, že nižší výkonnostní možnosti fyzických součástek budou alespoň částečně kompenzovány implementací technologie cloudu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama