Situace kolem F&F Crossroads je... bizarní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Situace kolem F&F Crossroads je... bizarní

Situace kolem F&F Crossroads je... bizarní

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 8. 2020 09:35 7
Reklama

Vydání Fast & Furious Crossroads obestírá řada záhad. Akční závodní arkáda vyvíjenou studiem Slightly Mad už z prvních trailerů působila jako velmi zastaralý a levný titul, vydavatel Bandai Namco se ale s nejvyšší pravděpodobností rozhodl vyhnout problémům a médiím nerozeslal recenzní kopie.

Na hodnotícím agregátoru Metacritic.com tak v současnosti svítí jedno jediné hodnocení webu Gamespew, který hodnotil vlastnoručně zakoupenou PS4 verzi hry. A nadšený rozhodně nebyl, hře přiřkl nízké hodnocení 3/10. Za jediné klady označuje náznaky charakteristického humoru a přepálenou akci, která má potenciál potěšit opravdu kované fanoušky značky.

Hodnocení fanoušků jsou napříč platformami velmi tvrdá a kritická, Crossroads se dle všeho příšerně ovládají, grafika je velmi zastaralá a hra zabírá na disku obludných 80 gigabajtů místa. Už před týdnem jsme se navíc dozvěděli o tom, že jsou hardwarové nároky PC verze absurdně vysoké. Hra mimo jiné doporučuje použití neexistující řady grafických karet GeForce GTX 2080 (ve skutečnosti tedy zřejmě nejvýkonnější řady GeForce RTX 2080).

Tohle si zřejmě zkušení britští vývojáři za rámeček nedají. Ostatně, na oficiálním webu nenajdete o Fast & Furious: Crossroads ani zmínku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama