EA Access bude na Steamu “již brzy”
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Access bude na Steamu “již brzy”

EA Access bude na Steamu “již brzy”

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 8. 2020 14:53 1
Reklama

Dlouho očekávaný příchod předplatného EA Access na distribuční platformu Steam je zřejmě velmi blízko. V obchodě Steam se objevila oficiální záložka služby s popisem a prvními detaily. Společnost se dříve nechala slyšet, že míří na letošní léto, dočkat bychom se tedy mohli v následujících týdnech.

EA Access nabídne na Steamu stejné služby, jako na ostatních, existujících platformách (Origin, Xbox One, PlayStation 4). Předplatitelé dostanou přístup k rozsáhlému “trezoru” starších titulů, které je možné v různých edicích hrát bez omezení. V případě aktuálních hitů se mohou (obvykle, například Star Wars Jedi: Fallen Order tuto možnost nenabídl) těšit na předběžný přístup a desetihodinovou zkušební verzi, v případě sportovních her obsahově neomezenou.

Jako bonus pak funguje sleva 10 % na všechny produkty studia. Cena taktéž zůstává totožná, měsíční předplatné vyjde na 99 českých korun, za dvanáct měsíců EA Access zaplatíte výhodnějších 599 korun. 

Ve zmíněném trezoru nechybí série Mass Effect, Battlefield, Crysis, Dragon Age, Dead Space, Need for Speed, Titanfall, The Sims, Medal of Honor, Battlefront, Simcity, Mirorrs Edge, nebo samostatné hity jako Spore a Fe. Na Steamu se neobjevují žádné sportovní série. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama