DC Fandom by mohlo nabídnout i Injustice 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DC Fandom by mohlo nabídnout i Injustice 3

DC Fandom by mohlo nabídnout i Injustice 3

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

10. 8. 2020 10:55 1
Reklama

Připravovaná akce DC Fandom slibuje celou řadu důležitých herních oznámení. Nejnovějších náznaky naznačují, že vedle odhalení nových informací o herní adaptaci Suicide Squad a očekávané ukázky nového Batmana dostanou hráči příležitost okusit i odhalení Injustice 3.

Spekulace okolo možného pokračování bojovkové série od NetherRealm Studios se stávají o to přesvědčivější, zvážíme-li skutečnost, že jejím původcem je BossLogic - autor živě tvořeného artworku připravovaného Assassina a jeden z potvrzených účastníků akce DC Fandom. Ačkoli sám BossLogic ve svém příspěvku datum odhalení hry nikde konkrétně nezmiňuje, je vzhledem k povaze akce DC Fandom logické očekávat, že se tak stane nejspíše právě zde.

Aktuální, prozatím neoficiální zpráva rovněž nepřímo potvrzuje dříve uveřejněné náznaky autora komiksové série knih Injustice, Toma Taylora, který v průběhu minulého měsíce dráždil zvědavost hráčů skrze postupné zveřejňování písmen z názvu samotné hry. Vzhledem k absenci jakýchkoliv vývojáři potvrzených informací nám však prozatím nezbývá než čekat na 22. srpna, kdy samotné DC Fandom naplno odstartuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama