Tvář Street Fighteru opouští Capcom
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvář Street Fighteru opouští Capcom

Tvář Street Fighteru opouští Capcom

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2020 14:13 1
Reklama

Jeden z předních představitelů a tváří série Street Fighter, Yoshinori Ono, po téměř 30 letech kontinuálního působení ve společnosti Capcom dnes oficiálně oznámil, že firmu v průběhu letošního léta opouští. Důvod svého odchodu ve svém vyjádření nekomentuje.

Prostřednictvím rozsáhlého příspěvku na Twitteru, poděkoval Yoshinori Ono ze srdce všem fanouškům značky Street Fighter za dlouholetou a neochvějnou podporu, přičemž zvláštní pozdrav zaslal všem kolegům, se kterými měl tu čest v minulosti spolupracovat. Ve svém rozloučení nyní již bývalý brand manager společnosti Capcom rovněž krátce reflektoval i starosti spojené se změnami organizace turnajů a dílčích akcí v souvislosti s rozšířením nemoci COVID19.

Yoshinori Ono přiznává, že úprava podoby jednotlivých akcí v čele s každoročním pořádáním Capcom Pro Tour vyžadovala v rámci firemních jednání řadu náročných diskuzí a nechtěných ústupků. Současně však dodává, že je osobně přesvědčen o správnosti výsledných rozhodnutí, i když si plně uvědomuje a zároveň i soucitně chápe, že řada fanoušků jimi mohla být navzdory učiněné snaze zklamána.

V kontextu budoucnosti samotné série Street Fighter pak Ono následuje, když zmiňuje, že oplývá naprostou důvěrou ve schopnosti svých následovníků a že pevně věří v jejich dovednost vytvořit další mimořádné tituly, které si fanoušci zamilují stejně jako ty dosavadní. Po vzoru pravého milovníka série nakonec završuje Ono své psaní s využitím citace fanouškům bojovek již notoricky známé hlášky a názvu stejnojmenného útoku: "SHORYUKEN!".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama