Sega plánuje návrat dalších starších her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega plánuje návrat dalších starších her

Sega plánuje návrat dalších starších her

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2020 09:00
Reklama

Chvíle, kdy v průběhu přenosu letošního ročníku PC Gaming Show došlo na odhalení spekulovaného PC portu PS Vita exkluzivity Persona 4 Golden, znamenala splnění snu nejednoho příznivce této letité série studia Atlus. V návaznosti na úspěch, který titul nedlouho po svém vydání zaznamenal, se nyní dočkáváme oficiálního sdělení, kdy vydavatel studia Atlus, Sega, nastiňuje své plány ohledně možnosti oživení jiný starších titulů.

Při příležitosti pravidelného setkání s investory oznámil zástupce vydavatelského domu Sega, že současné firemní cíle směřují i do budoucna vydávání jiných dříve vydaných her, a to jak pro Steam, tak i nové, blíže nespecifikované platformy. Pochopitelně se nabízí očividná otázka, jaké konkrétní tituly lze v brzké době očekávat. Ve světle úspěchu, jenž se na vydání čtvrté Persony napojil, lze však předpokládat, že v nadcházejících měsících až letech dočkáme portu Persony 4 i na jiné dostupné platformy, nebo přímo oznámení remasteru jednoho ze zbylých představitelů série.

Smysluplnost plánů ohledně znovuvydávání již vydaných titulů podporuje i nedávné tvrzení, kdy zástupci vedení společnosti Sega ve spojení s hodnocením výsledků prvního kvartálního období roku 2021 sdělili, že vydání PC verze Persona 4 Golden sehrálo v diskutovaném období výraznou roli v otázce celkových firemních prodejů, a to převážně u západního publika. Pro informaci, poslední veřejně dostupná data hovoří o více než půl milionu prodaných kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama