Hráči hlásí tajemné zprávy v CoD: Warzone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči hlásí tajemné zprávy v CoD: Warzone

Hráči hlásí tajemné zprávy v CoD: Warzone

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2020 10:35
Reklama

V týdnu zveřejněné náznaky lákající na možné pondělní odhalení prvních informací ohledně připravovaného pokračování série Call of Duty začínají nabývat na síle s tím, jak se rostoucímu počtu hráčů režimu Warzone začíná bez zjevné příčiny zjevovat zpráva s tajuplným zněním.

Tajemná zpráva, jež se k nelibosti mnoha hráčů objevují bez předešlého varování, obsahuje prosté sdělení ve formě jednoduché věty: „Pamatuj na svou minulost“ následované rusky psaným sdělením: „Odsouzen ji zopakovat“. Dojde-li tedy ke úpravě formulace, získáme přepis slavného citátu George Santayana: „Ti kdož neznají svou minulost, jsou odsouzeni k tomu, aby si ji zopakovali.“ Zmínka o významu časem již zavátých událostí, stejně jako lingvistické využití azbuky dále přiživují dřívější teorie o možném navázání na minisérii Black Ops.

Soudě dle dosavadních ohlasů hráčů, není doposud známo, že by došlo k odhalení jednoznačného způsobu, kterým by bylo možno tajemnou zprávu cíleně vyvolat. Čas a místo jejího zobrazení je tak  alespoň prozatím – spíše otázkou náhody, nežli úmyslného přičinění hráče.

Ať však výše uvedenou zprávu vnímáte jakkoli, je zřejmé, že dříve avizované zprávy autorů, hovořící o možném využití režimu Warzone coby platformy pro prezentaci nadcházejících projektů, dochází pomalu, ale jistě svému potvrzení. O podstatě záhadné zprávy a důvodu jejího vzniku se snad dozvíme již nadcházející pondělí, kdy na 18. hodinu večerní připadá připravované odhalení obsahu uzamčených krabic, jež byli vývojáři zaslány zástupcům vybraných médií v průběhu tohoto týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama