Darth Vader brzy navštíví majitele PS VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darth Vader brzy navštíví majitele PS VR

Darth Vader brzy navštíví majitele PS VR

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 8. 2020 10:20 1
Reklama

Krom VR režimu pro chystaného Hitmana se v rámci State of Play předvedl také titul Vader Immortal: A Star Wars VR Series z produkce studia ILMxLAB. Špinavá tajemství Dartha Vadera bylo zatím možné odhalovat pouze prostřednictvím Oculus VR, koncem srpna se ale objeví také na PS VR.

Tři epizody se odehrávají v období mezi filmy Star Wars: Revenge of the Sith a Star Wars: A New Hope. Hráč se chopí role pašeráka, který se jednoho dne ocitne příliš blízko planety Mustafar. Náhle nečekaně vyskočí z hyperprostoru, načež mu nezbývá nic jiného, než se porozhlédnout po domovině nechvalně proslulého sithského lorda.

Hra slibuje slušný příběh. Vývojáři ostatně úzce spolupracovali s filmaři společnosti Lucasfilm. Scénář napsal David S. Goyer(The Dark Knight, Blade), o režii se postaral Ben Snow (Star Wars: Secrets of the Empire). Na hře se podílel také Scott Lawrence, jenž je dobře znám jako dabér Dartha Vadera.

Krom příběhové kampaně jsou připraveny také Lightsaber Dojo režimy, v nichž lze zdokonalovat práci se světelným mečem a probudit v sobě sílu. Na PS VR hra vychází 25. srpna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama