Agent 47 nasadí brýle pro virtuální realitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agent 47 nasadí brýle pro virtuální realitu

Agent 47 nasadí brýle pro virtuální realitu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 8. 2020 07:28
Reklama

Sony nezapomíná na majitele virtuální reality PS VR. Na včerejší prezentaci se totiž objevilo jedno zajímavé oznámení. Co byste řekli na možnost projít se v botách notoricky známého plešatého zabijáka?

Z krátké ukázky vyšlo najevo, že třetí Hitman nabídne mimo jiné také podporu PS VR. Nepůjde však o speciální úroveň, která by byla uzpůsobena pro zážitek s brýlemi na hlavě. Studio IO Interactive potvrdilo, že lze tímto způsobem konzumovat celou hru. Autoři si tedy berou příklad u kolegů z Hello Games, jejichž titul No Man's Sky je také celý hratelný ve virtuální realitě.

V této souvislosti se sluší poukázat na skutečnost, že se ve trojce objeví také veškerý obsah z předchozích dvou dílů, což v podstatě znamená, že lze navštívit všechny úrovně zabijácké trilogie.

Z ukázky zatím není úplně jasné, jaké vývojáři nabídnou možnosti ohledně ovládání. Otázkou také zůstává, zda se časem VR režim zpřístupní také pro další zařízení. Hitman 3 totiž krom aktuální a příští generace konzolí navštíví také PC hráče. Konkrétní datum vydání zatím stanoveno není, v plánu je ale leden příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama