Unikly záběry z alpha verze nového NFS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly záběry z alpha verze nového NFS

Unikly záběry z alpha verze nového NFS

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 8. 2020 12:36 6
Reklama

Need for Speed Heat jakožto „restart“ série se v zásadě vydařil. Nešlo sice o nejlepší díl značky, ale zároveň rozhodně ne o ten nejhorší. To také znamená, že bychom se měli dočkat nového dílu, což potvrdilo studio Criterion. Co už ale nejspíše veřejnosti ukázat nechtělo jsou uniklé záběry z alpha verze hry.

Na YouTube se totiž objevilo hned několik videí s uniklými záběry, o jejichž původu se stále dohaduje. Zatímco uživatelé na redditu tvrdí, že video pochází z Twitteru, jiní tvrdí přímé zaslání někým z EA. Jak to ale vypadá, záběry skutečně pochází z vývoje nového pokračování.

Co z nich tedy lze poznat? Všechno a vlastně nic. Jelikož se jedná stále o velmi rozpracovaný build hry, který sice byl nahrán „teprve“ před dvěma měsíci, spousta věcí může být odebrána nebo naopak přidána. Zatím ale vidíme návrat světelných linií za autem, vizuální efekty větru nebo to, že nás driftování moc nezpomalí.

Na co si také YouTuber BlackPanthaa stěžuje postupné přibývání prvků charakteristických pro sérii Burnout. Na konec ale opět upozorníme na to, že tento leak není nijak potvrzený a může se jednat o podvrh, i když by takový podvrh stál skutečně spoustu času a práce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama