Proč bude Spider-Man v MA jen na PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč bude Spider-Man v MA jen na PS

Proč bude Spider-Man v MA jen na PS

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 8. 2020 10:12 2
Reklama

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že Marvel’s Avengers sice dostanou Spider-Mana, ale pouze na jedné platformě, kterou bude PlayStation. Vysvětlení bylo logické, s oficiálním vyjádřením ale nakonec přichází i ředitel Crystal Dynamics Scot Amos.

„Jsme těmi, kteří mohou tvořit a přinášet, ale když přijde na volbu kde a jak bude Spider-Man, je to otázka vztahů, kde má PlayStation absolutní práva. Jak určité víte, Sony má vlastnictví (Spider-mana pozn. red) a Marvel se Sony si řeknou „Hele, tohle je něco, co můžeme udělat, je to něco, co můžeme udělat na této platformě“ a my jako tvůrci máme možnost udělat něco unikátního a zábavného.“

Sony totiž před mnoha lety od Marvelu odkoupilo práva na Spider-Mana, přičemž existence této postavy ve filmech je vždy otázkou toho, jak se Marvel a Sony dohodnou. Možná jste tak zaznamenali spor v minulém roce, kdy kvůli neshodám Disney vyhrožovalo Sony, že Spider-Mana odejme ze světa MCU. To se nakonec nestalo.

Amos ale tvrdí, že absence Spider-Mana na ostatních platformách zase tolik nevadí, jelikož je tu spousta jiných postav. „Marvel’s Avengers má hodně hrdinů a díky velikosti a síle této hry i světa budou mít hráči spoustu možností jak se zabavit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama