Microsoft zatím změnu Xbox Live neplánuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft zatím změnu Xbox Live neplánuje

Microsoft zatím změnu Xbox Live neplánuje

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 8. 2020 10:57
Reklama

Je to pár týdnů, co se na internetu objevily spekulace o tom, že by Microsoft chystal velkou změnu se službou Xbox Live. K těmto spekulacím následně pomohlo i zaříznutí prodeje ročního Xbox Live nebo to, že ze smluvních podmínek zmizely zmínky o této službě.

Jak ale nyní ukazuje web VGC, který Microsoftu napsal a poprosil o komentář, Microsoft prý neplánuje s Xbox Live, alespoň dle dosavadního vyjádření, žádné změny. „Update „Xbox Online Services“ v Microsoft Services Agreement odkazuje na základní službu Xboxu, která obsahuje funkce jako cross-saves nebo žádosti o přátelství.“

„Účelem této jazykové aktualizace je odlišit tuto základní službu od placeného předplatného Xbox Live Gold. V obsahu služby Xbox Live Gold nedošlo k žádným změnám. Xbox se pro tuto chvíli rozhodl z obchodu vyjmout 12 měsíční předplatné, uživatelé mají ale stále možnost zakoupit měsíční nebo tříměsíční předplatné.“ Vyjádření ale mluví o současném stavu, což nevylučuje možnost toho, že bychom se v budoucnu dočkali zakomponování Xbox Live do služby Xbox Game Pass. Zatím se ale nic nemění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama