Do XGP míří FFVII, odchází KC:D
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do XGP míří FFVII, odchází KC:D

Do XGP míří FFVII, odchází KC:D

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 8. 2020 08:24 2
Reklama

Se začátkem srpna se opět rozšíří Xbox Game Pass o spoustu dalších her, perků a dalších bonusů, které Microsoft společně s touto službou nabízí. Bohužel ale tentokrát tuzemské hráče zasáhnou i hry, které z Game Passu odejdou, jelikož je mezi nimi i dílo studia Warhorse.

První hrou, bohužel čistě pro konzole, je Darksiders: Genesis, co-op diablovka zasazená do světa Darksiders, která se odehrává ještě před originální hrou. Pokračuje It Lurks Below, 2D survival RPG, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, hororová hra opět pouze pro konzole, ve které zkoumáte příběh pěti lidí, kteří se vydají na výlet. Ten se ale pochopitelně nevyvede podle představ.

Dnešek přivítá ještě Trailmakers, UnderMine a Xeno Crisis. 13. srpna se můžete těšit na HD verzi Final Fantasy VII. Jak jsme ale už na začátku naznačovali, při každém přidání i několik her odejde. Tentokrát z Game Passu odejde několik skvělých her – 14. srpna se rozloučíme s Devil May Cry 5, Kingdom Come: Deliverance, Space Hulk: Tactics, Where the Water Tastes Like Wine a Yoku’s Island Express.

Do XGP míří FFVII, odchází KC:D
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama