Do Valorantu zamířila druhá epizoda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Valorantu zamířila druhá epizoda

Do Valorantu zamířila druhá epizoda

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 8. 2020 11:23
Reklama

Do Valorantu zamířil tento rok už druhý akt, a stejně jako to dělá konkurence u sezón, studio Riot přineslo hned několik novinek. Konkrétně se fanoušci této kompetitivní střílečky dočkali nového agenta, battle passu, módu a skinů.

Skiny jsou asi to nejbláznivější, co zatím Riot Games ukázali. Hráči si stěžují na ceny skinů, které jsou prý velmi vysoké, jak ale výstižně popisuje jeden komentář – „cena skinů musí vykompenzovat jejich závislost na kokainu“. Trailer na nové Glitchpop skiny je totiž opravdu úlet.

Když se podíváme dále, mezi katalog agentů přibyl Killjoy, která se ráda zabývá roboty. Její schopnosti se tak soustředí na používání malých dronů, robotů nebo turrety, které jí pomůžou v poražení nepřátel.

Poslední velkou novinkou kromě battle passu je FFA Deathmatch, kde nejsou schopnosti ani týmy a hráči mají neomezeně peněz a respawnují se. Zkrátka klasický deathmatch, po kterém hráči toužili zejména kvůli rychlému rozehrání se. Prozatím je DM pouze v testování, pokud ale bude stabilní, poslouží jako stálý přírůstek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama