Souhrn 5. sezóny Warzone a CoD:MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souhrn 5. sezóny Warzone a CoD:MW

Souhrn 5. sezóny Warzone a CoD:MW

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 8. 2020 13:37
Reklama

Dnes byl do Call of Duty: Modern Warfare vyslán opět pořádně macatý update s 5. sezónou, jehož velikost se pohybuje od 36 do 54 GB. Za to ale dostanou hráči opravdu spoustu nového obsahu, a to hlavně do battle royale odnože Warzone, která, alespoň dle nových řečení, poslouží k odhalení nového dílu CoD.

Teď ale k samotnému obsahu. Jak už jsme říkali, velký stadion byl nově otevřen, tudíž se z něj nejspíše stane nová dropovací oblast, ve které nebude těžké zemřít. Kromě posezení nabídne stadion i podzemní parkoviště. Do hry zamířil i vlak, s tím ale souvisí i nový interiér vlakové stanice. Na výškové budovy se nyní dostanete i mnohem jednodušeji než po schodech. Pokud vás štve nějaký zalezlý sniper, můžete se na střechu dostat díky zip linům.

Souhrn 5. sezóny Warzone a CoD:MW
i Zdroj: Hrej.cz

Do Warzone se také dostal zcela nový mód Mini Royale. Pokud vám přijde Warzone příliš pomalý, můžete vletět právě sem. Mini Royale je sice pro menší počet hráčů, probíhá ale také na mnohem menší mapě. Změnila se také rotace zbraní, které naleznete buď na zemi nebo v bednách.

Souhrn 5. sezóny Warzone a CoD:MW
i Zdroj: Hrej.cz

Do normálního multiplayeru zamířily 4 mapy, a to Livestock pro Gunfight, přičemž tato mapa má být v rámci tohoto módu tou nejrychlejší, dále Petrov Oil Rig pro normální multiplayer. Ropná plošina je rozdělena do 5 sekcí, většinou se ale jedná o close a mid-range souboje. Suldal Harbor opět pro normální multiplayer bude známá pro hráče prvních CoD her. Středně velká mapa se odehrává na přístavišti a vedle přilehlých administrativních budov, tudíž zde se naopak dočkáme long-range soubojů. Nakonec dorazí i Verdansk International Airport pro Ground War.

Souhrn 5. sezóny Warzone a CoD:MW
i Zdroj: Hrej.cz

S novou sezónou se dočkáme i dalšího obsahu. Do battle passu opět zamířili dvě zbraně, které si hráči mohou vyzvednout zdarma, a to na 15. a 31. úrovni. Jde o ISO SMG a AN-94 pušku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama