Obsidian nejspíše pracuje na další hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsidian nejspíše pracuje na další hře

Obsidian nejspíše pracuje na další hře

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 8. 2020 14:27 1
Reklama

Mohlo by se zdát, že studio Obsidian toho má na práci skoro až přespříliš. RPG The Outer Worlds se brzy dočká velkého DLC, před pár dny se do early accessu dostala survival hříčka Grounded, která slaví velký úspěch, a na Microsoft konferenci bylo odhaleno nové 1st person RPG Avowed.

Jak se ale zdá, není to všechno. Josh Sawyer, studio design director, na svůj tumblr vydal článek o tom, jak vypadá jeho práce v Obsidianu. Píše o tom, jak se setkává s dalšími design directory, dává jim zpětnou vazbu a samozřejmě má spoustu práce s managementem. To se hráčům zdála velká škoda – Sawyer má velké zkušenosti s tvorbou her, v minulosti pracoval například na Fallout: New Vegas nebo Pillars of Eternity.

Na jedno z těchto postesknutí Sawyer ale napsal, že pracuje a režíruje i vlastní projekt, který ale není Avowed. To znamená, že studio Obsidian kromě výše zmíněných projektů nejspíše pracuje ještě na jedné, zatím neoznámené hře, která bude s největší pravděpodobností RPG, vzhledem ke zkušenosti Sawyera.

Je nutné říct, že to nejspíše nebude třetí díl Pillars of Eternity. Druhý díl sice byl dobře přijatý, ke překvapení všech, včetně studia, se ale moc dobře neprodával. Pokud by tedy chtěli dělat „něco“ z franšízy PoE, museli by vývojáři přepracovat celý formát hry, jak sám Sawyer před několika měsíci sám řekl. Což se možná děje. Nebo je tímto pokusným králíkem Avowed. Oficiálně nic nevíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama