Nové CoD bude také úzce spjato s Warzone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové CoD bude také úzce spjato s Warzone

Nové CoD bude také úzce spjato s Warzone

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 8. 2020 08:04 2
Reklama

Letošní pokračování série FPS Call of Duty s podtitulem Black Ops Cold War bude také velmi úzce navázáno na bezplatný battle royale spin-off Warzone. Prezident herní divize Activisionu Rob Kostich to potvrdil v hovoru týkajícím se zisků.

„Co můžete očekávat je velmi důsledná integrace obou her. Modern Warfare a Warzone jsou samozřejmě velmi blízce spojené. Pravděpodobně je to pro hráče velmi důležité,“ zdůvodnil rozhodnutí studia. Také dodal, že má Activision v plánu podobným způsobem navazovat i s dalšími „premium“ pokračováními hry. Potvrdil tak spekulace, které tvrdily, že se Warzone stane jakýmsi centrálním spojovníkem všech Call of Duty.

Taktéž okomentoval neobvykle zpožděné odhalení nového pokračování. Po vzoru posledních let bychom už měli další díl nedočkavě vyhlížet. I zde je ale na vině Warzone, Kostich sám přiznává, že masivní úspěch hry donutil studio přehodnotit rozhodnutí týkající se oznámení dalších her.

Právě k němu by nicméně mohlo dojít skrze Warzone. Activision už v minulosti naznačil, že je Fortnite se svými živými událostmi (koncerty hudebníků, party) poměrně velkou inspirací.

Call of Duty: Black Ops Cold War vyvíjí studia Treyarch a Raven Software. Řada kusých informací už unikla skrze servery Xboxu i fotku balíčku chipsů Doritos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama